Cv voorbeelden

voorbeeld-cv-accountmanager-pagina-1

Op zoek naar cv voorbeelden?

Een cv maken kan lastig zijn. Daarom is het altijd prettig om een voorbeeld cv te hebben en op basis daarvan je eigen cv te maken. Op deze pagina vind je cv voorbeelden die je uitstekend op weg helpen met het opstellen van jouw cv. Daarbij zijn alle voorbeelden (en meer cv templates) te downloaden in makkelijk bewerkbare Word documenten!

Wanneer je gaat solliciteren heb je een perfect cv, een curriculum vitae, nodig. Met een goed cv haal je de werkgever namelijk uit zijn/haar dagelijkse sleur en laat je zien dat je tijd en moeite hebt gestopt in je sollicitatie. Het kan goed zijn dat je bij het opstellen van je cv tegen bepaalde vragen aanloopt. Wat moet er allemaal in een cv en uit welke onderdelen bestaat het? Kortom; hoe maak je een cv?

Bekijk onze gratis cv voorbeelden, lees de tips en doe inspiratie op voor jouw perfecte cv. Veel succes met het opstellen van je cv en natuurlijk ook met je volgende sollicitatie!

Voorbeeld cv accountmanager

Als accountmanager of een vergelijkbare sales rol verkoop je waarschijnlijk producten of diensten, maar nu is het tijd om jezelf te verkopen. Het cv is het eerste wat een (potentiële) nieuwe werkgever te zien krijgt. Op deze pagina staat alles over hoe je jouw cv perfect inricht om te solliciteren voor een rol als accountmanager.

Bekijk cv voorbeeld en tips

Voorbeeld cv techniek

Er zijn momenteel veel technische banen beschikbaar, maar dat betekent niet dat iedereen die solliciteert ook aangenomen wordt. Kortom, het is de hoogste tijd om een cv op te stellen waarmee jij op de juiste manier indruk maakt op je nieuwe werkgever! Maar wat is belangrijk op een technisch cv? Op deze pagina staat alles over hoe je jouw cv perfect inricht om te solliciteren voor een technische functie!

Bekijk cv voorbeeld en tips

Voorbeeld cv starter

Je bent net afgestudeerd, je barst van de ambitie en je kunt na al die jaren eindelijk op zoek gaan naar een echte fulltime baan. Tijd voor je eerste cv, maar hoe maak je een cv als starter? Om jou op weg te helpen met een goede start van je carrière, staat op deze pagina alles wat je nodig hebt voor hét perfecte cv als starter!

Bekijk cv voorbeeld en tips

Voorbeeld cv student

Je bent op zoek naar een stageplek of een nieuwe bijbaan en je begint met het maken van je cv. Maar hoe maak je als student een cv? Om jouw cv boven op de stapel te krijgen, staat op deze pagina precies hoe jij als student een perfect cv maakt!

Bekijk cv voorbeeld en tips

Voorbeeld moderne cv

Met een moderne cv maak jij indruk op jouw toekomstige werkgever. Een traditioneel cv is vaak niet meer genoeg. Het traditioneel cv heeft plaats gemaakt voor een moderne cv met creativiteit en originaliteit. Door een moderne cv te maken, verras je de werkgever en spring je tussen de verschillende cv’s uit.

Bekijk cv voorbeeld en tips

Cv templates downloaden?

Ga jij voor een modern cv, een creatief cv of een origineel cv? Gebruik een van onze cv sjablonen om jouw perfecte cv te maken.

De cv templates zijn inclusief instructies en makkelijk aan te passen in Word. Zo maak je snel en gemakkelijk je cv!

Bekijk alle cv templates