Op zoek naar de juiste kandidaat?

Ontdek wat WETALENT voor jou kan betekenen!

Ontdek

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Een goed team samenstellen is een puzzel. Het is namelijk belangrijk dat de spreekwoordelijke klik aanwezig is. Bij WETALENT gaan we op zoek naar die klik en stellen hierbij de kandidaat centraal. Door het individu centraal te stellen, leggen wij de focus op ieders talent, persoonlijke drijfveren en intrinsieke motivatie. Als werkgever heb je uiteindelijk het meeste aan kandidaten die weten wat ze willen en kunnen!

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten. Hierdoor ontstaat er een duurzame match waar zowel de kandidaat als jij als werkgever baat bij hebt.

De werkwijze van WETALENT

WETALENT richt zich op het (h)erkennen, ontwikkelen en inzetten van talent. Bij elk wervingsproces vertrekken we vanuit het talent van de kandidaat en leggen we de focus op de unieke kwaliteiten en intrinsieke motivatie. 

Wij streven ernaar om te ondersteunen in de zoektocht naar werkgeluk. Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten. Hierdoor ontstaat er een duurzame match, WETALENT blijft betrokken tot dat deze bereikt is.

01. Kennismaking

De chemie tussen werkgever en werknemer is de sleutel tot succes. Daarom starten we elk traject met een grondig onderzoek naar jouw behoeften en die van de organisatie.


02. Werving & selectie

De wervingsprocedure start met de publicatie en promotie van de vacature via onze online en offline kanalen. Vervolgens maken we met behulp van diepte-interviews een selectie van potentiële kandidaten.


03. Introductie

Op basis van de selectie ga je met de kandidaten in gesprek. Indien gewenst, vragen we de kandidaten om een business case te presenteren in een vervolggesprek, zodat je meer inzicht krijgt in de denk- en werkwijze van de kandidaten.