Checklists voor bij het solliciteren

Gebruik de checklists bij het solliciteren

Om je te helpen bij je sollicitatie bieden we gratis hulpmiddelen aan in de vorm van checklists, die het gemakkelijker maken om goed te solliciteren.


Waarom een checklist gebruiken?

Een checklist is een lijst met items die je moet verifiëren, controleren of inspecteren. Controlelijsten worden op elk denkbaar gebied gebruikt – van bouwinspecties tot complexe medische ingrepen, maar ook tijdens een sollicitatie. Met behulp van een checklist kun je ervoor zorgen dat je geen belangrijke stappen vergeet.

Wanneer je gaat solliciteren is een checklist een handig hulpmiddel. Het is meteen duidelijk wat je allemaal moet doen in je voorbereiding. Tijdens je voorbereiding kun je gemakkelijk bijhouden wat je gedaan hebt, maar ook overzichtelijk houden wat je allemaal nog moet doen.


de-checklists-voorbereiden-op-het-sollicitatiegesprek

Checklist: voorbereiden sollicitatiegesprek

Er zijn een aantal zaken die je voor ieder sollicitatiegesprek moet voorbereiden. Om je hierbij te helpen hebben we een handige checklist opgesteld.

Gebruik de gratis checklist en de sollicitatietips bij het voorbereiden van je volgende gesprek en jij bent helemaal klaar voor een succesvol sollicitatiegesprek!

Bekijk de checklist


de-checklists-onderdelen-op-het-cv

Checklist: onderdelen op het cv

Welke onderdelen er op jouw cv moeten is afhankelijk van wie jij bent, wat relevant is voor de functie én bij welk bedrijf je solliciteert. Om jouw te helpen met het maken van deze keuzes hebben we een handige checklist opgesteld.

Gebruik deze gratis checklist én de sollicitatietips bij het opstellen van jouw cv en jouw cv is compleet en klaar voor een succesvolle sollicitatie!

Bekijk de checklist