E-books

Gebruik onze E-books bij het solliciteren

Om je te helpen bij je sollicitatie bieden we hulpmiddelen aan in de vorm van E-books, die het gemakkelijker maken om goed te solliciteren. Dit doen wij vanuit onze passie om ieder individu te helpen bij de zoektocht naar hun werkgeluk. Hiervoor introduceren we de reeks: De route naar werkgeluk! Het eerste gedeelte van de reeks is ‘Oriëntatie op een nieuwe baan’, het tweede gedeelte is ‘Het maken van jouw cv en motivatiebrief’ en het derde gedeelte is ‘Het sollicitatiegesprek’. Download, lees en gebruik onze E-books bij jouw volgende sollicitatie en bemachtig jouw droombaan!


Hoe helpt een E-book jou verder?

Door het succes van onze wekelijkse blogs bij WETALENT is naar voren gekomen, dat bij werkzoekenden veel behoefte is aan ondersteuning. Op basis van deze behoefte is besloten E-books uit te brengen. Dit hebben wij gedaan vanuit onze passie om ieder individu te helpen bij de zoektocht naar hun werkgeluk.

Onze E-books helpen jou met solliciteren en het bemachtigen van jouw droombaan. Ze staan vol met uitleg, tips, voorbeelden en praktische opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan! Met behulp van de E-books kun je ervoor zorgen dat je geen belangrijke stappen vergeet! Wanneer je gaat solliciteren is een E-book het handvat wat jij nodig hebt om succesvol te zijn. Tot slot zijn de E-books gemakkelijk te downloaden en direct te lezen!


E-book: Oriëntatie op een nieuwe baan

In de zoektocht naar een nieuwe baan komen er verschillende elementen kijken. Doordat je niet dagelijks een nieuwe baan zoekt, is het voor velen een uitdaging. In dit E-book kijken we naar wat voor baan bij jou past én hoe je deze zoektocht aanpakt, zodat jij in staat bent om de juiste baan te bemachtigen.

Het E-book ‘Oriëntatie op een nieuwe baan’ omvat alles over de zoektocht naar een nieuwe baan. Hoe kom je erachter wat je nu eigenlijk écht wilt? Door de waardevolle informatie, de praktische opdrachten en handige tips krijg jij antwoord op deze vraag. Kortom, alles wat je nodig hebt voor de juiste oriëntatie op een nieuwe baan!

Bekijk het E-book

E-book-Productafbeelding-3

E-book: Het maken van jouw cv en motivatiebrief

Dagelijks lopen veel mensen tegen de lastige kanten van het maken van een sterk cv of sterke motivatiebrief aan. Het is niet gemakkelijk om een cv te maken dat opvalt én professioneel is. Daarnaast is het schrijven van een motivatiebrief vaak ook een moeilijke opgave. Met een goede motivatiebrief overtuig je de werkgever van jouw toegevoegde waarde. In dit E-book kijken we naar de juiste aanpak voor een sterk cv en een sterke motivatiebrief. 

Het E-book ‘Het maken van jouw cv en motivatiebrief’ omvat alles over hoe jij jezelf onderscheidt van andere kandidaten met jouw cv en motivatiebrief. Door de waardevolle informatie, de praktische opdrachten en handige tips krijg jij antwoord op deze vragen. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een sterk cv en een sterke motivatiebrief!

Bekijk het E-book

cv-motivatiebrief-e-book

Productafbeelding-DEF

E-book: Het sollicitatiegesprek

Doordat je een sollicitatiegesprek niet dagelijks voert en de belangen groot zijn, is het voor velen een uitdaging. In dit E-book gaan we samen kijken hoe je deze uitdaging aan kunt pakken, zodat jij in staat bent jouw droombaan te bemachtigen. Want hoe voer je nu eigenlijk een écht sollicitatiegesprek?

Het E-book ‘Het sollicitatiegesprek’ omvat alles over de voorbereiding, de inhoud en het voeren van een succesvol sollicitatiegesprek. Door de waardevolle informatie, de praktische opdrachten en handige tips krijg jij antwoord op deze vraag. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een goed sollicitatiegesprek!

Bekijk het E-book