E-books

Gebruik onze E-books bij het solliciteren

Om je te helpen bij je sollicitatie bieden we hulpmiddelen aan in de vorm van E-books, die het gemakkelijker maken om goed te solliciteren. Download, lees en gebruik onze E-books bij jouw volgende sollicitatie en bemachtig jouw droombaan!


Hoe helpt een E-book jou verder?

Door het succes van onze wekelijkse blogs bij WETALENT is naar voren gekomen, dat bij werkzoekenden veel behoefte is aan ondersteuning. Op basis van deze behoefte is besloten E-books uit te brengen. Dit hebben wij gedaan vanuit onze passie om ieder individu te helpen bij de zoektocht naar hun werkgeluk.

Onze E-books helpen jou met solliciteren en jouw droombaan te bemachtigen. Ze staan vol met uitleg, tips, voorbeelden en praktische opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan! Met behulp van de E-books kun je ervoor zorgen dat je geen belangrijke stappen vergeet! Wanneer je gaat solliciteren is een E-book het handvat wat jij nodig hebt om succesvol te zijn. Tot slot zijn de E-books gemakkelijk te downloaden en direct te lezen!


E-books-overzicht-solliciteren-1

E-book: Het sollicitatiegesprek

Het sollicitatiegesprek is een gesprek waarbij zowel jij als je gesprekspartner wil achterhalen of jij écht bij de organisatie en de functie past.

Doordat je een sollicitatiegesprek niet dagelijks voert en de belangen groot zijn, is het voor velen een uitdaging. In dit E-book gaan we samen kijken hoe je deze uitdaging aan kunt pakken, zodat jij in staat bent jouw droombaan te bemachtigen.

Bekijk het E-book