Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ontdek wat WETALENT voor jou kan betekenen

Ontdek

Het individu centraal

WETALENT richt zich op het (h)erkennen, ontwikkelen en inzetten van talent. In ieder wervingsproces vertrekken wij vanuit de kerngedachte om het individu centraal te stellen. Zo leggen wij de focus op jouw talent, persoonlijke drijfveren en intrinsieke motivatie. Op deze manier vind jij de perfecte match op een plek waar jij kunt uitblinken in hetgeen dat je van nature graag doet. 

Omdat wij streven naar langdurige relaties blijven wij betrokken. Zelfs tot 2 jaar na de plaatsing bij de werkgever blijven wij betrokken. Na 12 of 12 en 24 maanden vindt er een evaluatiegesprek plaats. Tijdens zo’n gesprek blikken we terug op de afgelopen periode en kijken we hoe het staat met jouw werkgeluk.

Kandidaat afbeelding

Meld je aan voor de vacature alert


Als jij je aanmeldt voor de vacature alert ontvang je automatisch een e-mail zodra er een nieuwe vacature online komt die voldoet aan jouw zoekcriteria. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures! Maak snel jouw vacature alert aan via onderstaande button.

Maak je vacature alert aan!

Lees ervaringsverhalen van andere kandidaten

Onze kandidaten vertellen je graag meer over hun ervaringen tijdens het solliciteren en over het vinden van hun nieuwe uitdaging.


tremco-illbruck
Ik zit hier op mijn plek, een match made in heaven. De benadering van WETALENT heeft voor mij goed uitgepakt.
Jesper

Voor CPG Nederland (voorheen tremco illbruck) waren wij op zoek naar een Technical Manager Benelux. Hiervoor zochten wij een schakel tussen de afdelingen Marketing, Sales en Research & Development. Lees hier Jesper zijn ervaringen.

Lees verder

Heb jij een vraag? Wij helpen je graag.

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan of sollicitatiehulp nodig hebt, dan helpt WETALENT je graag. Het kan voorkomen dat je tegen verschillende vragen aanloopt. Wij geven antwoord op een aantal veelgestelde vragen!

Bekijk de veelgestelde vragen