Onze cultuur

Team-foto-planten

Onze cultuur

Ons team bestaat uit betrokken mensen die allemaal over hun eigen unieke kwaliteiten beschikken.

Binnen WETALENT hebben wij zowel een recruitment- als een marketingafdeling.

Samen zetten we ons elke dag vol overgave en met veel plezier in om mensen aan werkgeluk te helpen. Naast het harde werken is er ook tijd voor humor, goede muziek, een lunchwandeling of een potje tafeltennis. Eens in de zoveel tijd hebben we een WETALENT teamuitje en natuurlijk mag Woensdag Frietdag niet vergeten worden.

Bekijk het team

De vintage flipperkast

Tijdens het harde werken is het belangrijk dat je ruimte hebt voor wat ontspanning. Een goede werksfeer draagt namelijk bij aan werkgeluk.

Met onze flipperkast lukt dat zeker. Even je hoofd leeg maken om vervolgens weer vol energie aan het werk te gaan.

Er wordt hard gevochten om de high-score!

Score
 • Tim van de Zouwen
  7586
 • Karlijn van der Bruggen
  4456
 • Jelle Brok
  4391
 • Marjolein Gubbens
  4248
 • Iris Douwes
  3978
Flipperkast

Werken bij WETALENT

Ben jij ervan overtuigd dat jij ons team kan versterken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden! Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures

Tafeltennis toernooi

De tafeltennistafel staat boven op onze tweede verdieping. Tijdens de pauze is er tijd om een potje te tafeltennissen en de strijd met elkaar aan te gaan. Om even te bewegen tijdens het werken door, spelen we vaak rond de tafel. Eens in de zoveel tijd organiseren wij ook een tafeltennis toernooi waar de collega's het tegen elkaar op nemen. Met echte medailles en bekers barst de strijd los.

Durf jij het aan om het tegen ons op te nemen? Bekijk de video van het kerstmis tafeltennis toernooi!


Een professioneel team

Ons team bestaat uit een recruitment- en marketingafdeling. Bij de recruitmentafdeling gaan we opzoek naar de ideale match. Dit wordt gebaseerd op de persoonlijke drijfveren, intrinsieke motivatie en het talent van de kandidaat. Niet alleen bij onze kandidaten vinden wij dit belangrijk, maar ook bij onze werknemers. Zo streven wij ernaar om elk individu te helpen bij het vinden van zijn/haar werkgeluk.

Onze marketingafdeling is elke dag bezig met het vergroten van ons bereik en het helpen van mensen bij het solliciteren. Om het bereik te vergroten, optimaliseren wij onze website continu. Daarnaast zijn wij steeds bezig met het bedenken van nieuwe marketingactiviteiten en het creëren van sollicitatiehulp voor werkzoekenden. Door vele vormen van sollicitatiehulp te creëren draagt onze marketingafdeling ook bij om elk individu te helpen aan haar of zijn droombaan!

team

De jaarlijkse kerstborrel

Rond de feestdagen organiseren wij als WETALENT elk jaar een kerstacitiviteit. Er zitten een aantal grote kerstliefhebbers in ons team. Lekker eten en een activiteit met z'n allen zal zeker niet ontbreken.

Afgelopen jaar speelden we via een virtuele verbinding een escaperoom in verschillende teams. Daarna hebben we nog na gekletst onder het genot van een drankje!

Bekijk onze aftermovie van de kerstborrel in 2020!

Onze collega's aan het woord

Benieuwd naar de bedrijfscultuur van WETALENT? Lees wat onze werknemers jou te vertellen hebben.

Jubileumreis lapland

Een 5-jarig bestaan om nooit meer te vergeten! Met kippenvel kijken we terug op onze reis naar Lapland.

Van de extreme kou en het adembenemende landschap tot de indrukwekkende sneeuwscooter- en huskytocht!

Als kers op de taart hebben we ook nog het noorderlicht gezien.

Bekijk snel de aftermovie van deze onvergetelijke reis!

Sfeerimpressie