Wij zijn het WETALENT team!

WETALENT Webdesigner Tim van der Zouwen
WETALENT Senior Recruiter Pascal Joore
WETALENT Senior Recruiter Ingrid Olijslagers
WETALENT Online Marketeer Lars Tertoolen
WETALENT Recruiter Manon Trommelen
WETALENT Senior Recruiter Jelle Brok
WETALENT Recruiter Floor Noijen
WETALENT Online Marketeer Iris Douwes
WETALENT Online Marketeer Marjolein Gubbens
WETALENT Recruiter Anouk Hettinga
WETALENT Online Marketeer Karlijn van der Bruggen
WETALENT Recruiter Jarik Baars

Het WETALENT team

Ons team bestaat uit betrokken mensen die allemaal over hun eigen unieke kwaliteiten beschikken. Binnen WETALENT hebben wij zowel een recruitmentafdeling als een marketingafdeling. Samen zetten we ons elke dag vol overgave en met veel plezier in om mensen aan werkgeluk te helpen.

Recruit Marketing


Recruit

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij als recruiters staan voor jouw klaar. Samen kijken wij naar jouw persoonlijke drijfveren, intrinsieke motivatie en talent. Daarna bekijken we pas of er een match is met de vacature en het bedrijf. Zo niet, dan bekijken we gezamenlijk wat wél een ideale match zou kunnen zijn. Wij hechten veel waarden aan doortastend, betrokken en oprecht te zijn. Zo streven wij ernaar om te ondersteunen in de zoektocht naar werkgeluk.

marketing

Marketing

Op onze marketingafdeling zijn wij dagelijks bezig met het vergroten van ons bereik en het helpen van mensen bij het solliciteren. Ons bereik vergroten we door onze vacatures zo doeltreffend mogelijk uit te zetten, onze website continue te optimaliseren en door het bedenken van nieuwe marketingactiviteiten. Door vele vormen van sollicitatiehulp te creëren dragen wij ons steentje bij in de zoektocht naar werkgeluk. Bij ons op de afdeling staan initiatief nemen, creativiteit tonen en duidelijk communiceren centraal.Werken bij WETALENT

Ben jij ervan overtuigd dat jij ons team kan versterken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden! Wie weet word jij onze nieuwe collega!

Bekijk onze vacatures

Onze cultuur

Wij zijn een gedreven, enthousiast en betrokken team. Naast het harde werken is er ook tijd voor humor, goede muziek, een lunchwandeling of een potje tafeltennis. Eens in de zoveel tijd hebben we een WETALENT teamuitje en natuurlijk mag woensdag frietdag niet vergeten worden.

Wil jij deel uitmaken van het WETALENT team?

Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie! Dan gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Kom werken bij WETALENT