Over WETALENT

Even voorstellen

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat zich richt op het (h)erkennen, ontwikkelen en inzetten van talent. Sinds de oprichting in 2013 richten we ons primair op sales- en marketingfuncties in de Bouw- en Installatietoelevering (E & W). Echter, de diversiteit aan opdrachtgevers en opdrachten is de laatste jaren flink toegenomen.

Onze inspanningen en unieke werkwijze hebben niet alleen geleid tot een sterke groei in het aantal opdrachten, maar ook tot een eerste plaats bij de Staffing Awards 2017! In de categorie Werving & Selectie mogen we ons de beste intermediair van Nederland noemen.


Missie

WETALENT ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk.


Visie

Vanuit onze kerngedachte om het individu centraal te stellen, leggen wij de focus op ieders talent, persoonlijke drijfveren en intrinsieke motivatie. Wij streven ernaar om te ondersteunen in de zoektocht naar werkgeluk. Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten. Hierdoor ontstaat een duurzame match waar zowel de kandidaat als de werkgever baat bij heeft.

Maak kennis met ons team!

Ons team bestaat uit betrokken werknemers die allemaal over hun eigen unieke kwaliteiten beschikken. Heb je een vraag over je carrière, een vacature of de website? Stuur direct een bericht naar de juiste persoon.

Bekijk het team

WETALENT Senior Recruiter Pascal Joore
WETALENT Online Marketeer Lars Tertoolen
WETALENT Senior Recruiter Manon Trommelen
WETALENT Recruiter Iris Douwes
WETALENT Recruiter Kirsten Kolen
WETALENT Online Marketeer Natasja van Wijk
WETALENT Recruiter Jessie van der Mooren

Werken bij WETALENT

Ben jij ervan overtuigd dat jij ons team kan versterken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Meer info

Onze collega’s aan het woord

Benieuwd naar de bedrijfscultuur van WETALENT? Lees wat onze werknemers jou te vertellen hebben.