Over WETALENT

Even voorstellen

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat zich richt op het (h)erkennen, ontwikkelen en inzetten van talent. Sinds de oprichting in 2013 richten we ons primair op sales- en marketingfuncties in de Bouw(toelevering) en Doe-Het-Zelf markt. Echter, is de diversiteit aan opdrachtgevers en opdrachten de laatste jaren flink toegenomen.

Onze inspanningen en unieke werkwijze hebben niet alleen geleid tot een sterke groei in het aantal opdrachten, maar ook tot een eerste plaats bij de Staffing Awards 2017! In de categorie Werving & Selectie mogen we ons de beste intermediair van Nederland noemen.Missie

WETALENT wil mensen ondersteunen bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk.

Visie

Bij elk wervingsproces vertrekken we vanuit het talent van de kandidaat en leggen we de focus op zijn/haar unieke kwaliteiten en intrinsieke motivatie. Met deze werkwijze streven we naar een hoge mate van toewijding, bevlogenheid, productiviteit en werktevredenheid onder de kandidaten waardoor een duurzame match ontstaat waar ook de werkgever baat bij heeft.


Maak kennis met het team

Ons team bestaat uit betrokken werknemers die allemaal over hun eigen unieke kwaliteiten beschikken. Heb je een vraag over je carrière, een vacature of de website? Stuur direct een bericht naar de juiste persoon.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij ervan overtuigd dat jij ons team kan versterken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Neem contact op!