Over WETALENT

.


Even voorstellen

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat zich richt op het (h)erkennen, ontwikkelen en inzetten van talent. Sinds de oprichting in 2013 richten we ons primair op sales- en marketingfuncties in de Bouw(toelevering) en Doe-Het-Zelf markt. Echter, is de diversiteit aan opdrachtgevers en opdrachten de laatste jaren flink toegenomen.

Onze inspanningen en unieke werkwijze hebben niet alleen geleid tot een sterke groei in het aantal opdrachten, maar ook tot een eerste plaats bij de Staffing Awards 2017! In de categorie Werving & Selectie mogen we ons de beste intermediair van Nederland noemen.


Onze visie

Talent

Bij WETALENT nemen we het talent van de kandidaat als uitgangspunt in het wervingsproces. Dit betekent dat de kandidaat met een organisatie wordt gematcht op basis van persoonlijke drijfveren en unieke kwaliteiten.


Bevlogenheid

Door te focussen op persoonlijke drijfveren en unieke kwaliteiten, kunnen we mensen plaatsen die van nature goed zijn in hetgeen ze graag doen! Dit is niet alleen positief voor de kandidaat, maar ook voor de werkgever. Een werkgever heeft immers het meest aan werknemers die weten wat ze willen en kunnen.


Betrokkenheid

Bij WETALENT streven we naar een duurzame match, daarom nemen we ook op de lange termijn onze verantwoordelijkheid. Dit betekent dat we na de plaatsing actief betrokken blijven bij de samenwerking door onder andere een evaluatie in te plannen na 12 en 24 maanden.


Maak kennis met het team

Ons team bestaat uit betrokken werknemers die allemaal over hun eigen unieke kwaliteiten beschikken. Heb je een vraag over je carrière, een vacature of de website? Stuur direct een bericht naar de juiste persoon.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij ervan overtuigd dat jij ons team kan versterken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Neem contact op!