Over WETALENT


Even voorstellen

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat zich richt op het (h)erkennen, ontwikkelen en inzetten van talent. Sinds de oprichting in 2013 richten we ons primair op sales- en marketingfuncties in de Bouw(toelevering) en Doe-Het-Zelf markt. Echter, is de diversiteit aan opdrachtgevers en opdrachten de laatste jaren flink toegenomen. Middels franchising zijn we nu ook actief in de logistiek en zorg.

Onze inspanningen en unieke werkwijze hebben niet alleen geleid tot een sterke groei in het aantal opdrachten, maar ook tot een eerste plaats bij de Staffing Awards 2017! In de categorie Werving & Selectie mogen we ons de beste intermediair van Nederland noemen.


Onze visie

Talent

Bij WETALENT nemen we het talent van de kandidaat als uitgangspunt in het wervingsproces. Dit betekent dat de kandidaat met een organisatie wordt gematcht op basis van persoonlijke drijfveren en unieke kwaliteiten.


Bevlogenheid

Door te focussen op persoonlijke drijfveren en unieke kwaliteiten, kunnen we mensen plaatsen die van nature goed zijn in hetgeen ze graag doen! Dit is niet alleen positief voor de kandidaat, maar ook voor de werkgever. Een werkgever heeft immers het meest aan werknemers die weten wat ze willen en kunnen.


Betrokkenheid

Bij WETALENT streven we naar een duurzame match, daarom nemen we ook op de lange termijn onze verantwoordelijkheid. Dit betekent dat we na de plaatsing actief betrokken blijven bij de samenwerking door onder andere een evaluatie in te plannen na 12 en 24 maanden.


Werken bij WETALENT?


WETALENT is een snelgroeiend bedrijf met grote ambities. We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe talenten, zowel op het gebied van recruitment als online marketing.

Ben jij ervan overtuigd dat jij ons team kan versterken? Dan gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden!

Bel 088-2809000, vul het contactformulier in of kom gewoon even langs op kantoor!


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht!


Maak kennis met het team

Ons team bestaat uit betrokken werknemers die allemaal over hun eigen unieke kwaliteiten beschikken. Heb je een vraag over je carrière, een vacature of de website? Stuur direct een bericht naar de juiste persoon.
Pascal Joore

Senior Recruiter

Glenn van Loon

Senior Recruiter

Floor Kuppens

Recruiter

Nicoline Koch

Recruiter

Tim van der Zouwen

Webmaster

Ivo Bourgondien

Online Marketeer

Carmen Gruson

Online Marketeer

Iris Kleine

Recruiter

Mieke van Horssen

Recruiter

Petra Snoeren

Refresher

Feedback
Feedback website
Heb je een suggestie voor onze vernieuwde website? Feedback

Send this to a friend