Maak in 6 stappen een professionele video pitch [INFOGRAPHIC]

  • Pascal Joore
  • 4 februari 2016

De video pitch, ook wel videosollicitatie genoemd, groeit steeds verder in populariteit. Het is een extra hulpmiddel om jezelf op een persoonlijke manier te presenteren, maar ook een manier om je te onderscheiden van andere sollicitanten. 

De toenemende populariteit zorgt voor een overvloed aan blogs waarin allerlei voor- en nadelen je om de oren vliegen, maar zodra je besluit zelf een video pitch te maken ontbreekt de praktische uitleg. Vanuit welk camerastandpunt film je? Welke camera gebruik je? En hoe creëer je een professionele uitstraling los van de kleding die je draagt?

Om je te helpen bij het maken van een professionele video pitch, hebben we een visuele handleiding ontworpen waarin je stap voor stap door het proces wordt geloodst.

Mocht je niet bekend zijn met het concept, kun je hier terecht voor een introductie. Bij WETALENT is het sinds kort ook mogelijk om je eigen video pitch op te nemen. Wanneer je solliciteert, kun je de pitch toevoegen of opnemen in je carrièredossier. Registreer je nu en probeer het uit!

Wil je deze infographic op je eigen website plaatsen? Scroll dan naar beneden, kopieer de embed code en plak deze in de HTML van je eigen website.

Maak in 6 stappen een professionele video pitch infographic

Conclusie

De video pitch is een ideaal hulpmiddel om jezelf te onderscheiden en te laten zien wie je écht bent, maar dan moet je het wel goed doen. Gebruik de juiste apparatuur, zorg voor een goede belichting, gebruik meerdere perspectieven en vergroot jouw kans op een sollicitatiegesprek!

Plaats deze infografic op je website (kopieer de code hieronder):

0 Reactie op "Maak in 6 stappen een professionele video pitch [INFOGRAPHIC]"

Laat een reactie achter:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd!

*Reactie
*Naam
*E-mailadres
Consent