WETALENT viert de livegang van de nieuwe website!

livegang-nieuwe-website

En we zijn live!

Op maandag 30 juni 2020, na een periode hard werken kunnen we dan toch echt zeggen dat we een nieuwe website hebben. Een paar dagen later worden we door Pascal Joore verrast met een prachtig boeket bloemen en een glas champagne om de livegang van de website te vieren.

Omdat wij erg trots zijn op de livegang van onze nieuwe website leek het ons leuk om jullie mee te nemen in de nieuwe website!

 

Het team

Om te beginnen hebben we het kort over de betrokkenen bij het project. De eerste stap was het opzetten van het Team Nieuwe Website, bestaande uit Tim, Iris, Lars, Marjolein en Jelle!

Tim van der Zouwen is de WETALENT webdeveloper en hoofdverantwoordelijk voor het mooie resultaat. Tim heeft de vorige versies van de website zelf ontworpen en gebouwd en ook deze keer was dat niet anders!

Iris Douwes, Lars Tertoolen en Marjolein Gubbens zijn de online marketeers van WETALENT die aan de nieuwe website hebben gewerkt. Ze hebben zich voornamelijk bezig gehouden met de marketingstrategie, de gebruiksvriendelijkheid in de website, het ontwerpen van de graphics en het creëren van alle content.

Last but not least Jelle Brok. Als recruiter was Jelle de schakel tussen onze recruit- en marketingafdeling. Hij vertaalde de behoeften en ideeën van de recruiters door naar het marketingteam en heeft er zo voor gezorgd dat iedereen binnen WETALENT betrokken is geweest bij het project.

Doel van de nieuwe website

In de livegang van de nieuwe website hebben we de focus gelegd op het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid en het verbeteren van de look en feel. Dit komt ook naar voren in onze promotie video, bekijk hem hieronder!

We vinden dat onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk moet zijn, om jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit hebben we gedaan door een aantal functionaliteiten toe te voegen aan de website. Een voorbeeld hiervan is de menubalk! Door de verdeling in de menubalk van VacaturesKandidatenWerkgeversSollicitatiehulpOver WETALENT en Mijn WETALENT kun je datgene vinden waarnaar je op zoek bent.

We vonden dat onze website wel een metamorfose kon gebruiken met een nieuwe vormgeving. De verbeterde look en feel hebben we laten terugkomen in de gehele website! Zo hebben we bijvoorbeeld de homepage en het blogoverzicht een flinke upgrade gegeven.

Wat is er nieuw?

We gaan niet in op alle nieuwe elementen van de website, het is immers net zo leuk om deze dingen zelf te ontdekken! Toch willen we je een aantal nieuwe pagina’s bespreken, waar we extra trots op zijn!

De vacaturepagina
Onze vacatures hebben een nieuwe uitstraling gekregen! Met een overzichtelijke header en een landkaart die aangeeft wat je werklocatie of werkgebied gaat worden. Verder scrolt onze contactpersoon aan de zijkant met je mee door de gehele pagina.

Tot slot is ons sollicitatieformulier nu direct volledig helemaal zichtbaar, zodat je precies weet waar je aan toe bent!

Ervaringsverhalen
Wat speelde er nu écht bij kandidaten? Lees de ervaringsverhalen! Lees hun ervaringen tijdens het solliciteren en over het vinden van hun nieuwe uitdaging.

preview-vacature-detail

Favorieten
Met de favorieten functie kun je vacatures en blogs opslaan en bewaren. Dit doe je door op het sterretje te drukken. Jouw aangevinkte favorieten kun je weer terugvinden in het favorieten overzicht door op het sterretje bovenin te drukken. Ook slaat hij deze op in je WETALENT dashboard!

Sollicitatiehulp
Al jaren schrijven we blogs, maken we infographics en bieden we cv templates aan om zo veel mogelijk mensen te helpen met solliciteren. Met de nieuwe website zetten we hierin de volgende stap. Het onderdeel Sollicitatiehulp bevat nieuwe diensten als Cv hulp, Coaching en Checklisten. Zo hopen we nog meer mensen te helpen in het vinden van een nieuwe uitdaging!

Over WETALENT

Het laatste element dat we willen uitlichten is de Over WETALENT pagina. We delen hier meer informatie over wat ons binnen WETALENT drijft en bezig houdt. Ook nieuw hierbij is de nieuwspagina. Op deze manier houden we jullie op de hoogte over van alles wat binnen WETALENT speelt. Zo ook dit bericht over de nieuwe website!

Feedback & Winactie

In de livegang van de nieuwe website hebben we gefocust op het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid en het verbeteren van de look en feel. Om vast te kunnen stellen of de gebruiksvriendelijkheid daadwerkelijk is verbeterd, hebben we jouw mening nodig! We willen je vragen om mee te doen aan de enquête door een korte vragenlijst in te vullen. Onder de deelnemers verloten wij een cv metamorfose! De winnaar/winnares wordt op 16 juli al bekend gemaakt!

De vragenlijst bestaat uit 11 vragen en duurt slechts enkele minuten om in te vullen. Bij voorbaat dank!

Ga naar de enquête

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk