Update Glenn: Sponsoractie Africa Classic 2024

Help onze oud-collega Glenn van Loon geld in te zamelen voor een gezond en sterk Afrika. In oktober gaat hij op mountainbike avontuur door Tanzania: in 6 dagen 400 kilometers en 4000 hoogtemeters rondom de Kilimanjaro. Benieuwd geworden hoe hij dit gaat aanpakken en hoe jij kunt helpen? Lees dan snel verder om meer te ontdekken over Glenn’s avontuur.

Vergeet ook niet zijn Instagram-pagina Road to Tanzania te volgen, en blijf op de hoogte van alle voorbereidingen!

De voorbereiding

“Nog 6 maanden en dan is het zover: mijn deelname aan de Africa Classic in Tanzania! Toen ik een half jaar geleden besloot om mee te doen vroeg ik mezelf af hoe ik minimaal €5000 sponsorgeld bij elkaar ging krijgen. Inmiddels heb ik er vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen en daar ben ik iedereen die een bijdrage heeft geleverd super dankbaar voor. Bijna 100(!) sponsors hebben inmiddels een bijdrage geleverd aan mijn avontuur, echt fantastisch!

Naast het sponsorgeld bij elkaar krijgen ben ik de afgelopen maanden ook intensiever gaan fietsen. Dat betekent dat ik op dinsdagavond in de sportschool te vinden ben voor een spinningles, waarmee ik mijn fietsvermogen (wattages) wil vergroten. Daarnaast fiets ik in het weekend een ronde van inmiddels minimaal 50 km, waarmee ik mijn duurvermogen train. Een mooie test was het rijden van de mountainbike toertocht Cross for the Crocus van meer dan 80 kilometer. Een mooie basis voor de volgende trainingsfase.

Ook op technisch gebied heb ik getraind. Door deel te nemen aan de materiaalworkshop die georganiseerd werd weet ik o.a. hoe ik mijn ketting moet repareren als deze breekt, maar ook hoe ik mijn mountainbike uit elkaar kan halen en in elkaar kan zetten zodat deze op een goede manier vervoerd kan worden naar Tanzania. Bij deze workshop heb ik ook al de eerste mede-deelnemers ontmoet en zijn de eerste contacten gelegd.”

 

Hoe ziet de komende periode eruit?

“De komende periode zal de aandacht namelijk liggen bij het uitbouwen van mijn duurtrainingen. Uit mijn sportmedisch onderzoek blijkt dat hier nog de meeste winst te halen is. Overigens was het resultaat van dit onderzoek goed en heb ik een positief sportmedisch advies gekregen om mee te doen aan de Africa Classic.

Om het laatste deel van mijn sponsorgeld binnen te halen ben ik nog op zoek naar sponsors. Een bijdrage leveren kan financieel, maar ook door met mij een samenwerkingsactie op te zetten. Een voorbeeld van zo’n actie is van WETALENT. Bij aankoop van elk boek 𝗝𝗼𝘂𝘄 𝘀𝗼𝗹𝗹𝗶𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝗲𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝘀𝗗𝗲 𝗿𝗼𝘂𝘁𝗲 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝘄𝗲𝗿𝗸𝗴𝗲𝗹𝘂𝗸 gaat €10 naar mijn sponsoractie. Zo vind jij zelf niet alleen een baan die écht bij jou past, maar je draagt ook nog eens bij aan gelijke kansen in Afrika.”

Glenn - sponsoractie Africa Classic 01

 

Help Glenn zijn sponsordoel te halen!

Wil jij Glenn helpen om het laatste deel van het sponsorgeld bij elkaar te krijgen? Je kunt op 2 manieren doneren:

Glenn - sponsoractie Africa Classic 03
Glenn - sponsoractie Africa Classic 02

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk