Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Mark Ates

Mark-Ates-AXA

Gefeliciteerd Mark!

Mark Ates is deze week begonnen als Accountmanager bij AXA! In deze functie schakelt hij met zelfstandig ondernemers, distribiteurs en de industrie als het gaat om de producten van AXA Home Security. Mark gaat bestaande relaties onderhouden en potentiële klanten benaderen. 

Met ruim 120 jaar ervaring, is AXA Home Security is een toonaangevende speler geworden binnen de markt voor hang- en sluitwerk. AXA biedt beveiliging voor woningen en gebouwen in de vorm van scharnieren, raamhendels, raamsluitingen, deursloten, deurbeslag en toegangscontrolesystemen.

Mark gaat aan de slag in een dynamische werkomgeving binnen een organisatie die constant in beweging is. Wij wensen Mark veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk