Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Henri Zoetbrood

Henri-Zoetbrood-Etex800x800

Gefeliciteerd Henri Zoetbrood!

Henri is vorige week gestart als Area Sales Manager Zuid-Nederland bij Etex! In deze rol wordt Henri verantwoordelijk voor het commerciële plan van de merken Siniat en Promat in Zuid-Nederland. Hij gaat bouwen aan bekendheid richting opdrachtgevers, architecten en advies- en ingenieursbureaus. Daarnaast begeleidt en adviseert Henri de betrokken partijen bij het vinden van oplossingen voor vraagstukken over brandveilig bouwen en hoge temperatuur isolatie.

Etex Building Performance B.V. is onderdeel van de Etex Groep en zij hebben verschillende merken waaronder Siniat en Promat. 

Siniat maakt producten en systemen voor droge afbouw, voor het afwerken van wanden, plafonds, wandbekleding alsook voor buitentoepassingen. De producten worden gebruikt door zowel kleine afbouwers als door de meest geprezen architecten en bouwbedrijven in het hele land.

Wij wensen Henri enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk