Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Gerard Hultermans

Gerard-Hultermans

Gefeliciteerd Gerard Hultermans!

Gerard heeft zijn nieuwe uitdaging gevonden bij ATTEMA! Hij is gestart als Productmanager in Gorinchem! In deze rol gaat Gerard marktontwikkelingen onderzoeken, trends signaleren en specifieke marktbehoeftes van eindgebruikers en (indirecte) klanten in kaart brengen.

Zijn nieuwe werkgever ATTEMA is een ambitieuze ontwikkelaar en producent van innovatieve oplossingen. Bij ATTEMA komt Gerard te werken in een enthousiast team, waar collegialiteit en klantgerichtheid de sleutelwoorden zijn. Mensen die elkaar stimuleren om hun grenzen te blijven verleggen en alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. 

Wij wensen Gerard enorm veel succes met deze nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk