Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Dick Oosting

Dick Oosting

Gefeliciteerd Dick!

Dick Oosting is deze week begonnen met zijn nieuwe uitdaging als Commercieel Technisch Adviseur bij Kimmenade Nederland BV! In zijn rol is hij verantwoordelijk voor het begeleiden van het hele traject, het creëren en signaleren van kansen, de advisering van nieuwe en/of meer producten en diensten bij de klant tot en met de afronding van de opdracht.

Kimmenade biedt bedrijven, overheden en vastgoedeigenaren een gegarandeerde, duurzame oplossing voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies.

Kimmenade is gevestigd in Helmond. Dick werkt nauw samen met zijn collega’s op de afdelingen Telemarketing, Binnendienst, Dakinspectie en Service & Onderhoud.

Wij wensen Dick enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk