Teamuitje WETALENT

Teamuitje WETALENT

Bij WETALENT hechten we niet alleen veel waarde aan het werkplezier van onze kandidaten, maar ook van ons eigen team! Vorige week hadden we een gezellig teamuitje, waarbij we met z’n allen lekker uiteten zijn geweest en de avond hebben afgesloten met een competitief potje bowlen.

Teambuilding activiteiten zoals teamuitjes bevorderen de groepsdynamiek, verbeteren de sfeer en verhogen de motivatie van medewerkers. Dat maakt het voor ons extra belangrijk om eens in de zoveel tijd leuke activiteiten te plannen met het team.

Zo zijn we vorige maand ook gestart met een vitaliteitsprogramma, waar we onder andere een toffe bootcamp hebben gedaan. Wil je meer zien van de leuke dingen die we met het team doen? Volg ons dan op onze social media kanalen!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk