Brownies op je eerste werkdag

We beginnen de maand met een leuk nieuwtje!

Na jarenlang onze succesvolle plaatsingen gevierd te hebben met groene amigo’s, is het tijd voor iets nieuws!

Hoe leer je nieuwe collega’s nou écht beter kennen? Precies, tijdens het koffiemoment. En daarbij hoort iets lekkers.

Met onze schorten aan en de mixer in de aanslag, zijn we de keuken ingedoken om een nieuw recept voor succes voor onze talenten in elkaar te draaien. Terwijl de geuren van chocolade ons omhulden, hebben we verschillende smaken en texturen uitgeprobeerd om de perfecte brownies te creëren.

Onze kernkwaliteit is het vinden van nieuw talent en daarom kunnen we natuurlijk niet iedere dag in de keuken gaan staan! Daarom hebben we Brownies per Post gevraagd om voortaan de brownies voor ons te bakken en te zorgen dat deze op de eerste werkdag bij onze kandidaten op hun nieuwe werkplek bezorgd worden, zodat ze met hun nieuwe collega’s de mooie samenwerking kunnen inluiden.

Wij kijken ernaar uit weer vele kandidaten te helpen naar hun nieuwe uitdaging en vele boxen te versturen!

Foto - brownieboxen

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk