Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Karlijn van der Bruggen

Karlijn van der Bruggen

Gefeliciteerd Karlijn!

Karlijn van der Bruggen is deze week begonnen met haar stage bij WETALENT! Karlijn gaat deel uitmaken van het marketingteam. Ze gaat aan de slag met een verbeteropdracht gericht op de customer journey van (potentiële) kandidaten. Daarbij gaat ze zich bezig houden met het oplossen van marketing gerelateerde vraagstukken, om de conversie te verbeteren.

WETALENT is een snelgroeiend werving- en selectie bureau in de Bouw- en Installatietoelevering. Bij ons komt Karlijn terecht in een jong, hecht en enthousiast team. In het vernieuwde kantoor hangt een informele sfeer en open cultuur waar hard werken en humor belangrijk is.

Wij heten Karlijn van harte welkom in ons team en wensen haar heel veel succes en plezier met haar nieuwe uitdaging!

Wil jij ook werken bij WETALENT? Bekijk hier onze werken-bij-pagina!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk