Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Jori Rutten!

Jori-Rutten-Unilin-Insulation800x800

Gefeliciteerd Jori!

Jori Rutten is deze week begonnen als Commercieel Medewerker Binnendienst. Hij wordt verantwoordelijk voor een optimale ondersteuning van het verkoopproces. Daarnaast is hij dé persoon waar zowel huidige als potentiële klanten terecht kunnen voor commerciële en technische vragen op het gebied van dakelementen.  

Unilin Insulation, producent van isolerende dak- en gevelsystemen, maakt deel uit van de Belgische Unilin Groep. De in totaal 8200 medewerkers zijn verdeeld over 3 divisies: Unilin Panels, Unilin Flooring en Unilin Insulation. Op de bedrijfslocatie in Oisterwijk bevinden zich 5 productieafdelingen, waar o.a. isolatieplaten, dakelementen, scharnierkappen, sip-panelen en dakkapellen worden geproduceerd.

Jori komt terecht in een afwisselende en uitdagende functie. En een hecht en ervaren team.

Wij wensen Jori heel veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk