Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Dinand Veltink!


Dinand-Veltink-Calduran400x400

Gefeliciteerd Dinand!

Dinand Veltink gaat aan de slag als Accountmanager Noord-Nederland bij Calduran Kalkzandsteen. Hij wordt het eerste aanspreekpunt voor aannemers, dealers, verwerkers en voorschrijvers in Noord-Nederland. Daarnaast wordt hij verantwoordelijk voor een optimale verkoop van de producten en diensten, zodat de meest efficiënte en rendabele productiemix behaald wordt. 

Calduran Kalkzandsteen produceert, verkoopt en levert kalkzandsteen wandsystemen aan de bouwindustrie. Calduran combineert A-kwaliteit producten met volledige support van een vakkundig team. Groei, innovatie en duurzaamheid staan daarbij centraal. Dat is de draagkracht van Calduran!

Wij wensen Dinand heel veel plezier en succes met zijn nieuwe uitdaging!


WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk