Werken bij Unilin Insulation

Welkom bij Unilin, divisie Insulation

Unilin, division insulation, behorende tot de Unilin groep, produceert PIR isolatieplaten en zelfdragende dakelementen. Deze divisie maakt deel uit van de Unilin groep en is Europees actief met meerdere productie-en sales sites. Unilin maakt deel uit van het Amerikaanse beursgenoteerde Mohawk Industries, wereldwijd marktleider in vloerbekleding.

Wil jij deel uitmaken van een grote speler als het gaat om pasklare oplossingen voor alle isolatietoepassingen? Lees op deze pagina waarom jij binnen Unilin Insulation past en bekijk snel de openstaande vacatures!

Vacatures bij Unilin Insulation

Een grote speler als het gaat om pasklare oplossingen voor alle isolatietoepassingen!Meer dan 50 jaar ervaring met pasklare oplossingen voor alle isolatietoepassingenOnderdeel van het grootste vloerbekledingsbedrijf ter wereld


Gevestigd in OisterwijkThe Unilin way; passie, ondernemerschap, uitmuntendheid en respect

Unilin Insulation (prefab)oplossingen

Luchtdicht prefab dak zonder onderconstructie 

Zelfdragende dakconstructie met PIR isolatie, Uniek luchtdicht systeem, Flexibiliteit in dakvormen en zichtzijdes , Alle dragende onderdelen en constructieve sparingen zijn reeds verwerkt in de elementen en dak wordt op maat geleverd.

Prefab kap voor seriematige bouwprojecten 

Ideaal voor de seriematige projecten door snelle verwerking, Perfecte geluidsisolatie, Beschikbaar in diverse Rc-waardes en keuze uit drie zichtzijdes

Prefab bouwen met SIP- elementen

Circulair kant-en-klare constructieve prefab wanden met PIR isolatie, Snel, eenvoudig en duurzaam bouwen, De oplossing voor alle aanbouw en bijgebouwen en volledig project op maat mogelijk

Prefab ruwbouw dakkapel

Eenvoudig te plaatsen ruwbouw dakkapel, Op maat, veel combinaties mogelijk en je kan zelf aan de slag met de online configurator!

unilin-header

Gevestigd in Oisterwijk

Unilin Insulation BV is een producent van isolerende dak- en gevelsystemen. De expertise en oplossingen van Unilin zijn al meer dan vijftig jaar een begrip in de bouwsector.

Op de locatie in Oisterwijk (180 medewerkers) worden isolatieplaten, dakelementen, scharnierkappen, sip-panelen en dakkapellen geproduceerd.


unilin-oisterwijkDe 4 pijlers van Unilin

Alle UNILIN divisies delen een unieke manier van werken: the UNILIN way. Deze bedrijfscultuur is gebouwd op 4 sterke pijlers: passie, ondernemerschap, uitmuntendheid en respect.

1. Passie

Iedereen deelt dezelfde passie voor het werk van Unilin en het bedrijf Unilin. Gepassioneerd om voor klanten de mooiste producten te ontwerpen, de beste producten te maken en de beste service aan te bieden. Er wordt energie gehaald uit innovatie, het installeren en onderhouden van nieuwe technologie en het voortdurend optimaliseren van processen en van het beleid. 

2. Ondernemerschap

Werkethiek en ondernemingszin zitten in de genen van Unilin: alles kan, als je maar slim en hard werkt en op een doordachte manier investeert in mensen en in technologie.

3. Uitmuntendheid

Het ultieme doel van Unilin is uitmuntend zijn in alles. Van elke uitdaging een succes kunnen maken. Met hart en ziel wordt er gestreefd naar uitmuntendheid. Unilin wil de beste zijn in elke markt waarin ze actief zijn.

4. Respect

Respect start met zorg: Unilin wil een bedrijf zijn waar een positieve cultuur heerst, iedereen zorg draagt voor elkaar en veiligheid ingebouwd zit in activiteiten.


Projectbegeleider

''Heb jij ervaring als calculator in de bouwsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Als projectbegeleider bij Unilin zorg jij voor een optimaal verloop van het ordertraject en bouw je mee aan de toekomst van onze prefab dak- en gevelelementen.''
Willem Damen, HR Manager Unilin Insulation B.V.

Als Projectbegeleider bij Unilin Insulation in Oisterwijk maak je onderdeel uit van de afdeling Projectbureau en vorm je een belangrijke speler in het salesproces van prefab dak- en gevelelementen. Samen met jouw directe collega’s ben je verantwoordelijk voor het gehele ordertraject bestaande uit ondersteunende sales activiteiten, calculaties, tekenwerkzaamheden en werkvoorbereiding. Je werkt nauw samen met o.a. de buitendienst en de tekenkamer, waar tekenaars de projecten verder uitwerken en het tekenwerk overdragen naar de productie.

Bekijk deze vacature

Who we are