WETALENT wint de Staffing Awards 2017!

timeline-wetalent

WETALENT uitgeroepen tot beste intermediair

Amsterdam – WETALENT is tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid uitgeroepen tot winnaar van de Staffing Awards. In de categorie Werving & Selectie heeft het jonge bedrijf uit Nieuwkuijk de eerste prijs weten te bemachtigen.

“We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van WETALENT” aldus Jeroen Sakkers, met Victor Mundi initiatiefnemer van de Staffing Awards. Het juryoordeel is tot stand gekomen op basis van online referenties door zowel kandidaten als klanten. 

Directeur Pascal Joore is erg blij met de overwinning en is trots op zijn team: “Zelf zijn we overtuigd van onze werkwijze en dit zie je terug in de betrokkenheid en toewijding van het team. Het feit dat dit bevestigd wordt vanuit de markt is iets om trots op te zijn”. 

Talent als uitgangspunt

Bij WETALENT wordt talent als uitgangspunt genomen in het wervingsproces. “Dit betekent dat we de kandidaat met een organisatie matchen op basis van persoonlijke drijfveren en unieke kwaliteiten”, vertelt Pascal Joore. “Deze werkwijze resulteert in een hoge mate van bevlogenheid en toewijding onder de geplaatste kandidaten, waar vervolgens ook de werkgever baat bij heeft”.

Over WETALENT

WETALENT is drie jaar geleden begonnen als werving- en selectiebureau in Waalwijk. “WETALENT komt voort uit het feit dat ik niet begrijp waarom de werving- en selectiemarkt zo enorm cv en werkgever gedreven is” legt Pascal uit. “Mijn visie is dat het onze taak is om de echte drijfveren en kwaliteiten van de kandidaat boven water te krijgen en vanuit daar te vertrekken”.

Inmiddels is WETALENT gevestigd in Nieuwkuijk en neemt de diversiteit aan opdrachtgevers en opdrachten toe. “Met behulp van franchising is WETALENT, naast de Bouw(toelevering) en Doe-Het-Zelf, nu ook actief in de logistiek en zorg”.

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk