Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Martijn Snoek

Martijn-snoek-v

Gefeliciteerd Martijn Snoek!

Martijn heeft zijn nieuwe uitdaging gevonden bij Isero B.V.! Hij is deze maand aan de slag gegaan als Junior Strategisch Inkoper in Waddinxveen! In deze rol als Junior Strategisch Inkoper wordt Martijn op termijn verantwoordelijk voor een eigen productgroep: hang- en sluitwerk. Hij gaat onder andere analyses maken en assortimentsplannen voorbereiden. 

Bij Isero B.V. komt hij te werken in dé technische groothandel in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren, bevestigingsmiddelen, werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Klanten kunnen rekenen op optimale service en kwaliteit.

Met meer dan 60 vestigingen, 800 collega’s en ruim 50.000 voorraadartikelen is Isero de grootste ijzerwarengroothandel in Nederland. En nog steeds groeiende!

Wij wensen Martijn enorm veel succes met deze nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk