Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Rob van den Heuvel

Rob-van-den-heuvel-knauf-insulation800x800

Gefeliciteerd Rob van den Heuvel!

Rob is deze week begonnen aan zijn nieuwe uitdaging bij Knauf Insulation! Hij start als Accountmanager Zuid-Nederland. In deze rol gaat Rob nieuwe deuren openen om de producten op de markt te brengen. Daarnaast gaat Rob contact onderhouden met bestaande klanten en nieuwe klanten zoeken. 

Knauf Insulation is een snelgroeiende fabrikant van isolatieproducten- en oplossingen. Het DNA van Knauf Insulation bestaat uit een ketting van creatieve, enthousiaste en hardwerkende mensen. Vrijheid, teamwork, creativiteit en ondernemerschap omschrijven de cultuur goed. Het kleine team binnen Knauf Insulation werkt met passie voor het vak en doet alles met de eindklant in gedachten.  

Wij wensen Rob enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk