WETALENT uitgeroepen tot FD Gazelle 2017

logo-gazellen-2017-zwart

Nieuwkuijk, 17 oktober 2017 – WETALENT is door het Financieele Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle 2017. Hiermee behoort WETALENT tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De prestigieuze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad en is een begrip in ondernemend Nederland.

WETALENT is een werving- en selectiebureau in Nieuwkuijk dat zich richt op het (h)erkennen, ontwikkelen en inzetten van talent. Eerder dit jaar behaalde WETALENT ook al een eerste plaats bij de Staffing Awards 2017 in de categorie Werving & Selectie.

“Wij nemen talent als uitgangspunt in het wervingsproces”, vertelt Pascal Joore, directeur van WETALENT. “Dit betekent dat we de kandidaat met een organisatie matchen op basis van persoonlijke drijfveren en unieke kwaliteiten. Dit resulteert in een hoge mate van bevlogenheid en toewijding onder de geplaatste kandidaten, waar vervolgens ook de werkgever baat bij heeft”.

Op donderdag 9 november a.s. wordt bekendgemaakt op welke plaats WETALENT is geëindigd in de regio Zuid-Nederland. (UPDATE: WETALENT eindigt op 97ste plaats bij de FD Gazellen uitreiking)

Over WETALENT

WETALENT is vier jaar geleden begonnen als werving- en selectiebureau in Waalwijk. “WETALENT komt voort uit het feit dat ik niet begrijp waarom de werving- en selectiemarkt zo enorm cv en werkgever gedreven is” legt Pascal uit. “Mijn visie is dat het onze taak is om de echte drijfveren en kwaliteiten van de kandidaat boven water te krijgen en vanuit daar te vertrekken”.

Inmiddels is WETALENT gevestigd in Nieuwkuijk en neemt de diversiteit aan opdrachtgevers en opdrachten toe. “Met behulp van franchising is WETALENT, naast de Bouw(toelevering) en Doe-Het-Zelf, nu ook actief in de logistiek en zorg”.

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk