Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Peter Zendman

Peter-Zendman-Bromic800x800

Gefeliciteerd Peter Zendman!

Peter is deze week begonnen aan zijn nieuwe uitdaging bij Bromic! Hij start als Business Development Manager. In deze rol is Peter verantwoordelijk voor het dealer- en distributienetwerk in buitenverwarmingsoplossingen in heel Europa. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de verkoop en het vergroten van het marktaandeel in Europa. 

Bromic is een internationale leider die een breed scala aan hoogwaardige technisch geavanceerde, technische producten ontwerpt op wereldwijde schaal. Peter komt te werken in een prettige werkomgeving en een hecht team met een open cultuur. 

Wij wensen Peter enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk