Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Edwin de Vries!

edwin-de-vries-kopp

Gefeliciteerd Edwin de Vries!

Edwin is deze week begonnen als Accountmanager. Hij wordt verantwoordelijk voor de commerciële groei binnen de professionele markt en gaat zich richten op elektrotechnische groothandelaren, installatiebedrijven, bouw gerelateerde bedrijven, prefab woningbouwers en woningcorporaties. Tevens bereid hij het klantenbestand uit en geeft hij advies. 

Kopp ontwikkelt, produceert en verkoopt al meer dan 90 jaar kwalitatief hoogwaardige, betaal- en betrouwbare elektrotechnische producten: o.a. schakelmateriaal, smart home oplossingen, hoogwaardige snoercentrales en stekkers. Door de jaren heen heeft Kopp een sterke positie in de elektrotechnische markt verkregen. Kopp’s slogan luidt: “Slim zijn. Kopp inschakelen.”

Edwin komt terecht in een gezond en kapitaalkrachtig bedrijf met een hecht en klein team. Een leuke uitdaging in een dynamische functie.

Wij wensen Edwin heel veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk