WETALENT gaat energiezuinig rijden!

energiezuinig rijden

Energiezuinig rijden met onze nieuwe elektrische auto’s!

Begin dit jaar zijn wij overgestapt van taarten naar planten. Elke geplaatste kandidaat ontvangt van ons twee groene amigo’s voor op haar of zijn nieuwe werkstek! 

Daarnaast zijn er in ons kantoor vele plantensoorten te vinden. Hiermee willen wij meer aandacht geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en een zuurstof rijke werkplek creëren. 

Vanaf nu zijn wij ook overgestapt op energiezuinig rijden. Wie weet zie jij ons binnenkort wel langsrijden in onze nieuwe elektrische auto’s!

Daarnaast bedanken wij Vermeulen Reclame voor de gave bestickering! 

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk