Een Plantsome surprise!

plantsome-surprise-afbeelding-Instagram-1080x1080

Een Plantsome surprise!

Dit weekend reed de postbode door verschillende plekken in Brabant om een verrassing af te leveren. Wij werden verrast door Pascal met een pannekoekenplantje van Plantsome, een leuke en groene verassing! Een Plantsome surprise!

Ook wij werken vanuit huis. Ieder heeft zijn eigen thuiswerkplek, het plantje fleurt onze thuiswerkplek op en is goed voor het zuurstofgehalte!

Ondanks de maatregelen houden wij als team intensief contact via onder andere videocalls en telefoongesprekken. Deze donderdag hebben wij zelfs een virtuele domibo (donderdagmiddag borrel)!

Een team om trots op te zijn, zoals Pascal schreef. Wij zijn nog trotser om voor WETALENT te mogen werken. Om ook in deze tijd kandidaten naar werkgeluk te begeleiden is erg belangrijk en wij doen het met plezier!

Namens het WETALENT-team, super bedankt Pascal!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk