WETALENT vernieuwd het kantoor!

nieuwsbericht--vernieuwd-kantoor-foto800x800

WETALENT vernieuwd het kantoor!

Na een lange periode van thuis werken, gaan we steeds weer een beetje meer naar kantoor toe. Hoe fijn is het dan om terecht te komen in een vernieuwde werkplek! Twee maanden hard werken, heeft geresulteerd in een huiselijke omgeving. Tevens is het kantoor ingericht op de groei van WETALENT, zo is er genoeg plek voor talentvolle versterkingingen van ons team!

Meer van onze vernieuwde werkplek zien? Bekijk onze video van een vernieuwd kantoor:

 

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk