De eerste weken van onze stagiaire Karlijn

Hallo Allemaal! Ik ben Karlijn van der Bruggen. Ik studeer Commerciële Economie aan Avans Hogeschool in Den Bosch en ik ben vanaf september gestart als stagiaire bij WETALENT!

Tijdens mijn kennismaking met Iris en Pascal had ik een positief gevoel en wilde ik graag starten bij WETALENT!

Eind augustus was het dan zo ver, mijn stageperiode ging beginnen. Een beetje spannend, maar uiteindelijk was dit nergens voor nodig.

Het team van WETALENT heeft mij erg goed ontvangen en wegwijs gemaakt binnen het bedrijf in de eerste weken. Als ik vragen heb kan ik bij iedereen terecht, dat maakt het erg prettig en je voelt je snel op je gemak!

Inmiddels loop ik al weer 8 weken stage bij WETALENT. De tijd vliegt als je plezier hebt! Ik vind steeds meer mijn draai en vind het leuk dat ik vrij word gelaten. Zo zijn mijn dagen altijd anders ingevuld. De dag start ik met het kijken wat mijn taken zijn en vervolgens ga ik aan de slag. Vaak ben ik bezig met het creëren van verschillende marketinguitingen. Voor zowel social media als voor de website.

Hiervoor maak ik gebruik van programma’s zoals Photoshop en Indesign. Aan het begin van mijn stage had ik nog niet echt met deze programma’s gewerkt, maar ik word er steeds handiger in! Ik mag ook veel eigen initiatief nemen en naar mijn eigen inbreng wordt geluisterd. Daarnaast hebben we één keer in de week marketingoverleg waar ook ik bij betrokken word, ik ben echt onderdeel van het marketingteam.

Naast het meewerken ben ik ook bezig met mijn verbeteropdracht vanuit school, deze heeft betrekking op de customer journey van WETALENT. De opdracht krijgt steeds meer vorm, mede doordat er ondersteuning komt vanuit de marketing en recruitment afdeling. Het is fijn om te weten dat de deur altijd voor je open staat als je wat nodig hebt.

De bedrijfscultuur van WETALENT

De sfeer binnen het team van WETALENT is erg gezellig en informeel, maar daarnaast wordt er ook hard gewerkt. We lunchen elke werkdag samen en er wordt dagelijks fanatiek geflipperd met onze nieuwe flipperkast. Tevens worden er vanuit het team dingen georganiseerd, zo zijn we als vrijdagmiddagborrel naar een festival geweest en staat er met kerst ook weer een uitje op de planning!

Al met al kijk ik met veel positiviteit terug op de start van mijn stageperiode en ben ik erg benieuwd wat de aankomende periode mij gaat brengen!

festival

Ga jij mijn plekje overnemen?

Vanaf februari 2022 is WETALENT op zoek naar een Stagiair(e) Content Marketeer die het stokje van mij over gaat nemen. Wil jij ook een leuke, persoonlijke en uitdagende stage, waar jouw persoonlijke ontwikkeling vooraan staat? Solliciteer hier!

Meer informatie? Stuur mij gerust een berichtje dan beantwoord ik al je vragen!WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk