WETALENT bij de Vakbeurs

Als werving- en selectiebureau voor de bouw- en installatiebranche vinden wij het belangrijk om ons voortdurend te verdiepen in de markt en actief te netwerken, bijvoorbeeld op beurzen. Tijdens de vakbeurs 10, 11 en 12 oktober hebben we weer waardevolle gesprekken gehad met mooie partijen in de 4 beurshallen: PREFAB, Zero Emission | Ecomobiel, Vakbeurs Energie en Industrial Heat & Power. 

 

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk