Twee keer in het nieuws in één week voor WETALENT!

Het nieuws weet WETALENT te vinden! Deze week kwamen we namelijk twee keer in het nieuws!

Onze blogs zijn één van de manieren waarin wij dagelijks veel mensen helpen met hun carrière. Dit blijft ook niet onopgemerkt bij het AD en RTL. Via onze blogs vonden ze ons en vroegen ze of we met onze deskundigheid toelichting wilden geven op 2 verschillende items. Pascal sprak met beide!

AD WERKT
Pascal sprak met het AD over hoe je meer uit jouw functioneringsgesprek haalt.

Je weg vinden op de arbeidsmarkt kan best lastig zijn. Tijdens je carrière krijg je op een gegeven moment te maken met functioneringsgesprekken. Uit deze gesprekken is veel te halen, pak dit met beide handen aan en je kunt er in jouw carrière veel profijt van hebben. Lees hier het hele artikel op AD WERKT!

Het AD vond ons naar aanleiding van ons blog over hoe je een goed functioneringsgesprek voert, hierin geven we 10 tips! Lees het blog hier.

ad-nieuws

 

rtl-nieuws

RTL Nieuws
Door RTL zijn we geraadpleegd als expert op het gebied van solliciteren.

De supercreatieve sollicitatie van Stan bij Coolblue ging viral en werd een hit op Linkedin. Zijn creatieve insteek bezorgde hem al ruim 55.000 likes en bijna 2000 comments. Hoe creatief kun je zijn, wat een geweldige sollicitatie van Stan!

Pascal gaf een reactie met extra tips over het opvallen met je sollicitatie. Lees hier het hele artikel met de tips.

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk