Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Ralph de Bruin

Ralph-de-bruin-junior-recruiter800x800

Gefeliciteerd Ralph de Bruin!

Ralph de Bruin start als Junior Recruiter bij WETALENT! Hij gaat talenten werven voor openstaande vacatures en maakt op basis van motivatiebrieven, cv’s en persoonlijk contact een eerste screening van talenten.

Ralph komt terecht in een jong, hecht en enthousiast team! Wij heten hem van harte welkom en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging! 

Wil jij ook werken bij WETALENT? Bekijk hier onze werken-bij-pagina!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk