WETALENT bij Avans Hogeschool

Studenten zijn de toekomst, des te belangrijker om hen kennis te laten maken met de praktijk. Hiervoor hebben WETALENT en Avans Hogeschool de handen ineengeslagen. Samen met de studenten van de opleiding Commerciële Economie wordt er onderzocht wat de toekomst is op het gebied van werving en selectie en de mogelijkheden hierin voor WETALENT.

Deze maand waren Pascal en Iris te gast bij Avans Hogeschool om de aftrap te geven van het onderzoek dat tweedejaarsstudenten gaan uitvoeren. Twaalf projectgroepjes gaan aan de slag met elk hun eigen invalshoek. In januari komen de studenten hun bevindingen presenteren bij ons op locatie. We zijn erg benieuwd naar de uitkomsten!

Avans presentatie 2023

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk