Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Randy Müller!

Randy-Müller-Sika-Belgium800x800

Gefeliciteerd Randy!

Randy Müller is deze week begonnen als Commercieel Technisch Adviseur bij Sika. Hij gaat aan de slag in Noord- en Midden-Nederland en is verantwoordelijk voor het geven van advies en het verkopen van de technisch hoogstaande kunststof daksystemen. Hij is verantwoordelijk voor het commerciële succes van het assortiment van Sika Roofing. De producten bestaan uit: Sarnafil, Sikaplan en Sikalastic. 

Sika is een Zwitserse multinational met een wereldwijde lokale aanwezigheid in 100 landen en meer dan 25.000 werknemers. Sika levert chemische producten en professionele kennis voor bouw en industrie. Randy komt terecht in een groeiende en internationale organisatie.

Wij wensen Randy heel veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk