Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Natasja van Wijk

Natasja-plantfoto800x800

Gefeliciteerd Natasja!

Natasja van Wijk is vorige week begonnen als Content Marketeer bij WETALENT. Gefeliciteerd Natasja! Natasja gaat aan de slag met de tekstuele uitingen op de marketingafdeling. Samen met het marketing team werkt Natasja continu aan de verbetering van de marketing- en communicatieactiviteiten. Ze gaat de kernwaarden van WETALENT vertalen naar bruikbare user-content. Tevens creëert en optimaliseert Natasja de content voor verschillende marketinguitingen zowel op de website als op de sociale media kanalen. 

WETALENT is een snelgroeiend bedrijf als werving- en selectie bureau in de Bouw- en Installatietoelevering. Natasja komt terecht in een jong, hecht en enthousiast team. In het kantoor hangt een informele sfeer en open cultuur waar hard werken en humor belangrijk is.

Wij heten Natasja van harte welkom in ons team en wensen haar heel veel succes en plezier met haar nieuwe uitdaging!

Wil jij ook werken bij WETALENT? Bekijk hier onze werken-bij-pagina en openstaande vacatures!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk