Update 2 Glenn: Sponsoractie Africa Classic 2024

Nog precies 3 maanden en dan begint Glenn zijn fietsavontuur in Tanzania: de Africa Classic.

In 6 dagen fietst hij op zijn eigen mountainbike rond Mount Kilimanjaro en haalt hij geld op voor Amref Flying Doctors, voor een gezond en sterk Afrika. We geven jullie een update over zijn voorbereidingen voor deze reis.

 

Meeten met mede-deelnemers

Glenn was afgelopen maand aanwezig bij een bijeenkomst voor alle deelnemers van de Africa Classic Tanzania. Deze bijeenkomst bood een uitstekende gelegenheid om mede-avonturiers te ontmoeten en praktische informatie te ontvangen over het aanstaande avontuur in Tanzania. Het was niet alleen gezellig, maar ook een perfecte voorbereiding voor de Africa Classic!

Ook trainde Glenn afgelopen zondag met mede-deelnemer Patricia. Samen hebben ze een mooie, top-georganiseerde graveltocht gereden. Dit was niet alleen een uitstekende fysieke training, maar ook een mooie kans om ervaringen uit te wisselen.

Glenn update 2 Africa Classic - 01

 

Intensieve trainingen

Sinds eind juni fietst Glenn af en toe met de fietsclub TC de Kleppers mee, om zo de nodige kilometers te maken. Bovendien is hij deze maand begonnen met het trainen voor meerdere dagen achter elkaar fietsen. Deze intensieve trainingssessies zijn essentieel om zich klaar te stomen voor de uitdagende routes in Tanzania.

Begin augustus gaat Glenn een lang weekend naar de Belgische Ardennen om daar flink wat hoogtemeters te maken. Deze training zal hem helpen nog beter voorbereid te zijn op de afwisselende en heuvelachtige landschappen.

Glenn update 2 Africa Classic - 02
Glenn update 2 Africa Classic - 05

 

Help Glenn zijn sponsordoel te halen!

Glenn heeft tot nu toe €3.981 van de benodigde €5.000 opgehaald. Dit is een fantastische prestatie, maar er is nog een stukje te gaan. We moedigen iedereen aan om Glenn te blijven steunen, zodat hij zijn sponsordoel bereikt voor de Africa Classic!

Je kunt op 2 manieren doneren:

Vergeet ook niet de Instagram-pagina Road to Tanzania te volgen, en blijf op de hoogte van alle voorbereidingen.

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk