Terug naar Jordanië

Terug naar Jordanië bij Yalla Yalla Foodbar

Het is alweer twee maanden geleden dat we zijn afgereisd naar het adembenemende Jordanië, waar we mooie herinneringen hebben gecreëerd en er nieuwe inzichten zijn opgedaan. Nu we weer terug zijn in Nederland, begonnen we al snel de smaakvolle gerechten uit Jordanië te missen. Zo ontstond het idee om ons weer even onder te dompelen in de sfeer van het Midden-Oosten, en brachten we een bezoek aan Yalla Yalla Foodbar.

Op het menu stonden traditionele gerechten zoals hummus, baba ganoush en baklava. Terwijl we genoten van het eten, deelden we de herinneringen van onze reis in Jordanië.

Benieuwd naar onze jubileumreis? 

De reis naar Jordanië

 

Teamuitje WETALENT

Jordanië - Yalla Yalla Foodbar     Jordanië - Yalla Yalla Foodbar

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk