Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Marlies van Helden

Marlies van Helden - Filoform Commercieel Medewerker Binnendienst

Gefeliciteerd Marlies!

Marlies van Helden is deze week begonnen als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Filoform! In deze functie is zij vanuit het kantoor in Geldermalsen het eerste aanspreekpunt voor zowel binnenlandse als buitenlandse klanten.  Marlies gaat een diverse klantgroep ondersteunen door hen advies te geven over afdichtings- en beschermingsproducten.

Met meer dan 60 jaar aan ervaring en deskundigheid is Filoform uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van afdichtings- en beschermingsproducten. Het bedrijf streeft ernaar om vooruitstrevende oplossingen te ontwikkelen die de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van energie- en telecommunicatienetwerken bevorderen.

Marlies krijgt een uitdagende functie in een vooruitstrevend bedrijf waar teamwerk, creativiteit en innovatie centraal staan. Wij wensen Marlies veel succes en plezier met haar nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk