Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: John Vette!

John-Vette-Bolton-Adhesives800x800

Gefeliciteerd John!

John Vette is in december begonnen als Business Development Manager OEM/Prefab. Hij wordt verantwoordelijk voor het professionele assortiment van het merk Griffon in de Benelux, met de focus op de Nederlandse markt. John is dé specialist als het gaat om de technische toepassing van de producten, hij gaat het merk Griffon verder ontwikkelen en uitzetten.

Bolton Adhesives maakt onderdeel uit van de multinationaal opererende Bolton Group en staat voor vier toonaangevende merken: Bison, UHU, Griffon en Air Max. Bolton Adhesives- producten bieden de beste oplossingen voor het lijmen van papier en karton, leer, stof en hout, maar ook voor metaal en kunststof.

Wij wensen John heel veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk