Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Henk de Vos

henk-de-vos-theuma

Gefeliciteerd Henk de Vos!

Henk heeft zijn nieuwe uitdaging gevonden bij Theuma! Hij is deze week aan de slag gegaan als Bedrijfsleider! In deze rol als bedrijfsleider wordt Henk verantwoordelijk voor het verbeteren van bedrijfsprocessen en gaat hij het team in Nijkerk aansturen.

Theuma is dé referentie op het gebied van totaaloplossingen voor binnendeursets.

Met meer dan 60 jaar ervaring is de blik vooruit. Theuma focust zich op de productie, verkoop en montage van plaatsklare deurensets.

Mooie deuren en kozijnen zijn belangrijk, maar er is meer dan dat: de deuren en kozijnen van Theuma voldoen aan alle eisen en wetgeving voor brand-, rook-, geluid- en inbraakwerendheid.

Theuma adviseert en ondersteunt klanten, zodat ze steeds de juiste keuze maken.

Theuma streeft ernaar om in alles wat ze doen duidelijkbetrouwbaar en vooruitstrevend te zijn. In de eerste plaats naar de klanten, maar ook naar de collega’s.

Wij wensen Henk enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk