Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Rob Scheepers

Rob Scheepers

Gefeliciteerd Rob!

Rob Scheepers is vorige week gestart als Accountmanager Zuid-Nederland bij Reflex Isolatiefolie B.V.! In deze rol gaat Rob zich bezig houden met het opbouwen van langdurige relaties en het onderhouden van bestaande relaties in het rayon. Hij zal hiervoor verschillende opdrachtgevers, dealers en isolatiebedrijven bezoeken. 

Reflex Isolatiefolie B.V. is producent van reflecterende isolatie systemen. Met de premium merken PIF Isolatie en PIF Home levert Reflex gecertificeerde systemen voor zowel de zakelijk als de particuliere markt. Het bedrijf focust zich op 3 sales channels waarbij de institutionele woningbezitter het voornaamste marktaandeel heeft. Ook produceert Reflex Isolatiefolie B.V. private labels voor andere marktpartijen.

Wij wensen Rob enorm veel succes met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk