WETALENT Bootcamp!

Meer vitaliteit op de werkvloer bij WETALENT!

Vitaliteit op het werk is erg belangrijk! Afgelopen week hebben wij een erg leuke bootcamp gehad, begeleid door Fit By Movement in het kader van de vitaliteit. 

In de bootcamp werd er niet alleen gefocust op kracht en uithoudingsvermogen, maar ook op teambuilding. 

Voldoende beweging en ontspanning zijn belangrijk voor vitale medewerkers. De komende tijd gaat WETALENT hier mee aan de slag door middel van een vitaliteitsprogramma.

Bekijk de video voor de bootcamp die wij gedaan hebben! Willen jullie meer zien van ons vitaliteitsprogramma? Volg ons dan op onze sociale media kanalen!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk