De dag van de Stagiair!

Karlijn-van-der-bruggen-dag van stagiair

De dag van de Stagiair!

Het is vandaag de dag van de Stagiair. Reden genoeg om onze toekomstige stagiair in het zonnetje te zetten. Vanaf september komt Karlijn van der Bruggen ons versterken op de marketingafdeling als Stagiaire Content Marketeer. Zij stelt zich graag aan jullie voor! 

“Ik ben Karlijn van der Bruggen en ik ben 19 jaar oud. In mijn dagelijkse leven houd ik ervan om te hockeyen, te skiën en om tijd door te brengen met vrienden en familie. Ik studeer Commerciële Economie aan Avans Hogeschool in Den Bosch en ik zit op dit moment in mijn tweede jaar. Vanaf september krijg ik de kans om een half jaar stage te lopen bij WETALENT op de marketingafdeling. 

Ik ben blij met WETALENT als stagebedrijf, omdat het een jong en dynamisch bedrijf is waar het om mensen gaat. Dit past bij mij, omdat ik een sociaal dier ben. Ik kijk er enorm naar uit om de kennis die ik afgelopen 2 jaar heb opgedaan in de praktijk toe te passen en om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Ik hoop dat ik op de marketingafdeling wordt uitgedaagd om creatief te denken en dat mijn ideeën van meerwaarde zijn. Ik heb veel zin in mijn stageperiode bij WETALENT!”

Wij kijken enorm uit naar de komst van Karlijn en gaan er voor zorgen dat ze een leerzame en plezierige stage tegemoet gaat!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk