Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Paul Leers

Paul Leers - Steenkist

Gefeliciteerd Paul!

Paul Leers is deze week begonnen als Accountmanager Utiliteit bij STEENKIST RECA Nederland. In deze functie is hij hét visitekaartje op het gebied van Utiliteit in de regio Venlo, Roermond, Weert en Boxmeer. Hierbij gaat Paul bestaande relaties onderhouden en potentiële klanten benaderen.

STEENKIST RECA Nederland is al ruim 95 jaar een begrip als totaalleverancier in de wereld van techniek. Als vooruitstrevende en dienstverlenende technische groothandel ontzorgen zij klanten bij de slimme inkoop van onder andere hand- en elektrische gereedschappen.

Wij wensen Paul veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk