Iris 5 jaar bij WETALENT!

Gefeliciteerd Iris!

We feliciteren Iris met haar vijfjarig jubileum bij WETALENT! 🤩

In deze vijf jaar heeft Iris zich ontplooid op verschillende vlakken binnen het bedrijf. Hoewel ze voorheen werkzaam was als Online Marketeer, groeide haar interesse in Recruitment. Ze maakte de overstap naar de functie als Recruiter en heeft al verschillende kandidaten geholpen aan werkgeluk! Ook heeft ze een mooie klantenportefeuille onder zich waarvoor ze zich elke dag inzet.

Iris bedankt voor je inzet en toewijding de afgelopen jaren. We kijken uit naar nog vele jaren binnen WETALENT!

Foto - Iris vijfjarig jubileum WETALENT
Iris vijfjarig jubileum WETALENT

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk