Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Michael Abbas!

Michael-Abbas-Unilin800x800

Gefeliciteerd Michael!

Michael Abbas gaat aan de slag als Sales Manager USYSTEM bij Unilin Insulation. Michael wordt verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van de productgroep dakelementen (USYSTEM) in Nederland. Hij gaat verkoopdoelstellingen realiseren op het gebied van omzet, marge en volume. Daarnaast gaat hij het Unilin Insulation businessplan en de commerciële strategie implementeren binnen de volledige commerciële organisatie. 

Unilin Insulation, producent van isolerende dak- en gevelsystemen, maakt deel uit van de Belgische Unilin Groep. 

De in totaal 5000 medewerkers zijn verdeeld over 3 divisies: Unilin Panels, Unilin Flooring en Unilin Insulation. Unilin is op haar beurt onderdeel van Mohawk Industries Inc,. Op de bedrijfslocatie in Oisterwijk (180 medewerkers) bevinden zich 5 productieafdelingen, waar o.a. isolatieplaten, dakelementen, scharnierkappen, sip-panelen en dakkapellen worden geproduceerd.

Wij wensen Michael heel veel plezier en succes met zijn nieuwe uitdaging! 

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk