Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging: Herbert van Boxtel

Herbert van Boxtel - Mawipex

Gefeliciteerd Herbert!

Herbert van Boxtel is deze maand begonnen als Accountmanager Distributie bij Mawipex. Hij wordt verantwoordelijk voor de omzetontwikkeling van Firestone RubberCover- en BossCover Roof in het rayon West- en Zuid-Nederland. Daarbij is het zijn taak om opdrachtgevers en klanten van de groothandel technisch advies, trainingen en presentaties te geven over het Mawipex assortiment voor platte daken. 

Mawipex is een leverancier van duurzame afdichtingsystemen voor platte daken en geeft deskundig advies bij de keuze van de juiste dakopbouw aan bouwmaterialenhandel, gespecialiseerde dakhandel, opdrachtgevers, aannemers en dakdekkers.

Wij wensen Herbert heel veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdaging!

 

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk