Fruit op je Werk!

Fruit op je werk

Vers fruit bij WETALENT!

Bij WETALENT hechten we veel waarde aan vitaliteit. Daar hoort ook gezonde voeding bij! Deze maand zijn wij begonnen met het laten bezorgen van Fruit op je Werk. Zo hebben we elke dag heerlijk vers fruit op het werk. Met deze gezonde en bewuste keuze op onze werkplek stimuleren we gezond gedrag!

Fruit op je Werk werkt direct samen met lokale telers. Hierdoor wordt niet alleen de lokale economie versterkt, maar beperken we ook de uitstoot van CO2!

WETALENT diensten

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat ondersteunt bij het ontdekken en erkennen van werkgeluk. 

Sollicitatiehulp

We merken dat de vraag naar hulp bij het solliciteren groot is. Wij helpen jou graag met alles rondom jouw sollicitatie en carrière! Gebruik onze sollicitatiehulp voor jouw volgende succesvolle sollicitatie!

Bekijk

Vacatures

Wat wordt jouw volgende uitdaging? Bekijk onze vacatures en wie weet zit jouw volgende uitdaging ertussen. Nu geen match? Maak dan snel jouw vacature alert aan. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Bekijk

Voor werkgevers

Door kritische vragen te stellen en écht te luisteren, kunnen we kandidaten aanleveren die perfect passen bij de functie en jouw organisatie! Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten.

Bekijk